ua en ru

Рятувальники ліквідували лісову пожежу в Дніпропетровській області

Рятувальники ліквідували лісову пожежу в Дніпропетровській області Фото: ліквідація лісової пожежі в Дніпропетровській області (прес-центр ДСНС)

Площа загоряння склала 8 гектарів, із яких 4 га верхового та 4 га низового лісу

Українські рятувальники ліквідували лісову пожежу на території Курилівського лісництва в Дніпропетровській області. Про це повідомляє прес-центр обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Зазначено, що 20 серпня о 12:48 стало відомо про лісову пожежу у Петриківському районі на території Курилівського лісництва поблизу села Єлизаветівка. Зокрема вогнем охопило окремі осередки хвойного лісу.

"О 15:05 пожежу локалізовано, а о 16:15 - ліквідовано. Площа склала 8 гектарів, із яких 4 га верхового та 4 га низового лісу", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, для ліквідації пожежі було залучено всього 55 осіб та 13 одиниць техніки, від ДСНС - 36 рятувальників та 7 одиниць техніки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Миколаївській області 20 серпня 2017 року о 12:13 стало відомо про виникнення пожежі сухої трави на території Баловно-Матвіївського урочища "Миколаївського лісового господарства".