ua en ru

Рятувальники ДСНС переходять на посилений режим роботи у період святкування Різдва

Рятувальники ДСНС переходять на посилений режим роботи у період святкування Різдва Фото: рятувальник ДСНС (facebook.com/MNSTERNOPIL)

З 6 по 9 січня на цілодобовому чергуванні будуть знаходитися близько 7 тис. рятувальників

В Україні на період святкування Різдва Христового рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій переходять на посилений режим несення служби. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"З 6 по 9 січня організовано взаємодію з місцевими органами влади, територіальними органами Національної поліції України, регіональними службами цивільного захисту з питань техногенної та пожежної безпеки на об'єктах, задіяних у проведенні заходів з відзначення Різдвяних свят, і в разі спільних дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій і небезпечних подій", - йдеться в повідомленні

Крім того, здійснюватиметься посилений моніторинг пожежної обстановки на об'єктах з масовим перебуванням людей.

загалом, до 08:00 ранку 9 січня на цілодобовому чергуванні будуть знаходитися близько 7 тис. рятувальників та понад 2 тис. одиниць техніки ДСНС.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Різдво публічну безпеку і порядок біля храмів під час богослужінь будуть забезпечувати більше 18 тис. правоохоронців.