ua en ru

Після спарингів будемо розмовляти з ФФУ про продовження контрактів, - Шевченко

Після спарингів будемо розмовляти з ФФУ про продовження контрактів, - Шевченко Фото: Андрій Шевченко (twitter.comFFUKRAINE)

Тренер збірної має намір продовжити роботу з тим же складом

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко заявив, що найближчим часом відбудеться розмова з представниками Федерації футболу України про продовження контрактів з усіма представниками його штабу. Про це повідомляє телеканал "Футбол 1/2".

"У нас є певна домовленість, тому залишаємося працювати цим же тренерським штабом. Зараз будемо розмовляти з федерацією про продовження контрактів. Думаю, влітку буде переглядатися все, але збираємося працювати цим повним складом, все залишаються", - сказав наставник.

Шевченко також розповів про найближчі плани збірної.

"На найближчі спаринги постараємося викликати велику кількість гравців і дати їм зіграти. У березні у нас буде дві гри, а також плануємо кілька зустрічей на травень-червень. Ми хочемо дати можливість проявити себе гравцям, які отримували менше ігрової практики. Однак поки немає домовленостей про матчі в травні-червні - ведемо переговори", - додав Головний тренер збірної України.

Нагадаємо, спаринг Саудівської Аравії зі збірною України відбудеться 23 березня в Іспанії, де підопічні аргентинця Хуана Антоніо готуватимуться до чемпіонату світу 2018 року. 27 березня в бельгійському місті Льєж підопічні Шевченка зустрінуться з ще однією командою-учасницею ЧС-2108 - Японією.

Команда України також може зіграти товариський матч з Єгиптом, Туреччиною і Уельсом. Крім того, тренер збірної України запросив в нашу країну збірну Бразилії.