ua en ru

Автори Twitter створюють програму для спілкування про саморозвиток

Бізнес-інкубатор, створений співзасновниками Twitter Бізом Стоуном і Евеном Вільямсом, профінансував запуск мобільної програми Lift. Програма для мобільних пристроїв повторює модель Twitter як мережі мікроблогов, але при цьому призначена виключно для обговорень саморозвитку користувачів.

У заяві на сайті інкубатора говориться, що програма націлена на "розкриття людського потенціалу". Передбачається, що за допомогою мікроблогів у тематичних групах користувачі допомагатимуть один одному самоудосконалюватися, обговорювати освітні можливості і покращення здоров'я. Розробники додатку вважають, що досвід чужих досягнень повинен допомогти прийти до власних цілей. Також користувачів Lift отримають моральну підтримку в особі людей, обтяжених тими ж проблемами, вважають розробники. Як заохочення пропонується ставити "плюси" і "лайки" до повідомлень в стрічці. Поки програма проходить тестування.

Кілька тижнів тому програма вже працювала під назвою Mibbles і описувалася як "дуже простий інструмент спілкування і підтримки", що підтверджує переадресація з сайту GetМibbles.com на адресу програму Lift.do. Про це пише популярний технологічний блог ReadWriteWeb.