ua en ru

Рада автомобілістів при Кабміні віступив на стороні "АІС" проти спроб захоплення компанії

Рада автомобілістів при Кабміні вважає неприпустимими спроби рейдерства, які здійснюються по відношенню до національного автомобільного оператору «АІС». Відповідну заяву зробив глава Ради автомобілістів Віталій Павлов, після появи інформації в ЗМІ про спроби силового захоплення групи компаній «АІС» і тиску на членів їх сімей.

«Ми офіційно звернемося з проханням утриматися від неправомірних дій з метою недопущення дефолтів на автомобільному ринку України. Дії компанії-рейдера ставлять під загрозу нормальне функціонування всієї галузі», - сказав Віталій Павлов.

Група компаній «АІС» з моменту проголошення Україною незалежності працює на автомобільному ринку і є одним з його лідерів. «Репутація компанії АІС широко відома не тільки в Україні, а й за її межами. Компанія пройшла через кризу 2008 р. з високо піднятою головою, зберігши при цьому довіру клієнтів і партнерів. Рада автомобілістів при Кабміні вважає неприйнятними будь-які спроби рейдерського захоплення автомобільного холдингу і засмучена інформацією про організацією таких дій компанією», - сказано заяві.