ua en ru

"Соціальна справедливість" подала в ЦВК документи своїх кандидатів в нардепи

"Соціальна справедливість" подала в ЦВК документи своїх кандидатів в нардепи Алла Шлапак (фото: прес-служба "Соціальної справедливості")

У ЦВК внесена перша десятка партійного списку

Всеукраїнська партія "Соціальна справедливість" сьогодні, 20 червня, подала в Центральну виборчу комісію (ЦВК) документи для реєстрації кандидатів у народні депутати України на позачергових виборах у Верховну раду України. Про це повідомляє РБК-Україна.

Для цього в ЦВК внесена перша десятка партійного списку:

1. Алла Шлапак, політичний і громадський діяч, відома в Україні своїми ініціативами щодо вирішення нагальних економічних і соціальних питань, нині – депутат Київської міської ради.

2. Олександр Дічек, президент МГО "Міжнародна антитерористична єдність", експерт з питань національної безпеки.

3. Сніжана Сорока, голова правління ГО "Соціальна справедливість "Совість".

4. Святослав Сирота, майстер спорту з футболу, викладач ДЮСШ № 10 м. Києва.

5. Юлія Сергєєва, засновниця ГО "Прозорий вибір".

6. Роман Деркач, заступник головного лікаря ДУ "Інститут травматології та ортопедії АМН України".

7. Світлана Скосирська, керівник підприємства "Платформа МО КЕШ", експерт з розвитку малого та середнього бізнесу.

8. Євген Огарков, голова адвокатського об'єднання "Гарантія".

9. Наталія Харченко, голова ГО "Незламні матері України".

10. Михайло Войцехівський, директор Інституту післядипломної педагогічної освіти Київського університету ім. Бориса Грінченка.

Як повідомлялося раніше, у списку політсили 154 кандидата, ні один з яких раніше не обирався в парламент. Склад партійного списку збалансований за гендерною ознакою, демографічними показниками і представляє більшість професійних спільнот українського суспільства.

За словами Алли Шлапак, всі кандидати політсили пройшли суворий внутрішньопартійний відбір, проектами і пропозиціями довели своє право балотуватися в парламент.

"Для мене велика честь йти у Верховну раду з такими людьми. Ми готові продемонструвати нову якість законотворчої діяльності і політичної відповідальності, спираючись на світоглядний фундамент і програму дій, зафіксовані в нашому Маніфесті. Будемо відстоювати наші спільні ідеали соціальної справедливості та людяності – того, чого так не вистачає в українських реаліях", - заявила Шлапак.

Крім кандидатів, які йдуть до ВРУ за списком, "Соціальну справедливість" на виборах представляють 5 мажоритарних кандидатів в наступних округах: № 13 (Вінницька область), № 137, № 138 (Одеська область), № 183 (Херсонська область), № 160 (Сумська область).

"Соціальна справедливість" подала в ЦВК документи своїх кандидатів в нардепи

Кандидати від "Соціальної справедливості" зробили спільне фото і розповсюдили у соціальних мережах заклик до українців приєднуватися до боротьби за людяну, соціальну і справедливу Україну

Раніше повідомлялося, що партія "Соціальна справедливість" виникла як логічне продовження успішного і ефективного однойменного руху. За твердженням партійців, партія повністю деолігархізована, незалежна, побудована завдяки об'єднанню зусиль українців з активною громадянською позицією. Регіональні представництва партії працюють в 16 областях України.