ua en ru

Співпраця з фермерами та землевласниками дозволить успішно завершити земельну реформу, - Присяжнюк

Сьогодні, 11 жовтня 2011 року, відбулась чергова зустріч міністра аграрної політики та продовольства України Миколи Присяжнюка із фермерами та приватними землевласниками, на якій вони обговорили завершення земельної реформи та законопроект "Про ринок земель". Сторони переконані, що лише така співпраця дозволить ефективно завершити земельну реформу та зберегти українське село, передає прес-служба Мінагропроду.

"Ми обговорили законопроект "Про ринок земель" із сільськими головами, із власниками земельних паїв, із виконавчою гілкою влади, ми провели навчання з працівниками Державного агентства земельних ресурсів, також обговорили законопроект із міжнародними інституціями, і сьогодні ми обговорюємо законопроект із фермерами - найактивнішими учасниками завершення земельної реформи", - повідомив міністр.

За його словами, на фінальній стадії завершення земельної реформи він зустрічається із фермерами щотижня, а то й частіше. Він додав, що сьогодні середні сільгосптоваровиробники і фермери - найактивніші в обговоренні завершення земельної реформи та законопроекту "Про ринок земель".