ua en ru

Sony показала флагманський смартфон

Sony показала флагманський смартфон Фото: Sony Mobile

Компанія також продемонструвала проектор Xperia Touch під управлінням Android

Японська компанія Sony Mobile продемонструвала новий флагман своєї лінійки смартфонів Xperia XZ Premium в понеділок, 27 лютого, на Всесвітньому мобільному конгресі в Барселоні, передає РБК.

Відзначається, що серед технічних переваг моделі - матриця Exmor RS з вбудованою пам'яттю. Завдяки їй смартфон може записувати відео зі швидкістю 960 к/с, що в чотири рази швидше Apple iPhone 7 Plus. Смартфон першим в індустрії отримав дисплей діагоналлю 5,5 дюймів зі здатністю 2160 на 3840 пікселів і підтримкою технології поліпшення зображення HDR. Цей стандарт забезпечує більш яскраве і контрастне відображення.

Підкреслюється, що пристрій захищений від вологи і пилу, підтримує передачу даних в мережах LTE зі швидкістю 1 Гбіт/с і оснащений роз'ємом USB 3.1.

При цьому виробник не повідомив про ціну і дату появи в продажу.

altФото: Sony продемонструвала смартфон Xperia XZ Premium

alt

Фото: смартфони

Також Sony продемонструвала проектор Xperia Touch під управлінням Android, який створює на будь-якій поверхні зображення високої роздільної здатності діагоналлю до 23 дюймів, чутливе до дотику. Реакція на дії користувача можлива завдяки вбудованій камері.

Нагадаємо, в 4 кварталі 2016 року японська компанія Sony продала 5,1 млн своїх смартфонів марки Xperia, що на 33% нижче за аналогічний кварталу 2015 року.