ua en ru

Соболь призначений прокурором Чернівецької області

Соболь призначений прокурором Чернівецької області Фото: Олег Соболь

З 2016 року по теперішній час Соболь працював главою прокуратури Рівненської області

Олег Соболь призначений прокурором Чернівецької області. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Генеральний прокурор України Юрій Луценко представив колективу прокуратури Чернівецької області нового прокурора Олега Соболя", - сказано в повідомленні.

Відзначимо, що з серпня 1996 по серпень 1999 року Соболь працював першим заступником прокурора Івано-Франківська та області. З серпня 1999 року по жовтень 2000 року він обіймав посаду начальника відділу нагляду за додержанням і застосуванням законів прокуратури Львівської області.

Потім у жовтні 2000 року Соболь почав працювати на посаді прокурора міста Дрогобича Львівської області та займав зазначену посаду до листопада 2003 року. З грудня 2003 року по жовтень 2011 року працював Дрогобицьким міжрайонним прокурором Львівської області.

З жовтня 2011 по травень 2012 року він обіймав посаду першого заступника прокурора Львова та області, з травня 2012 по квітень 2014 року працював на посаді Стрийського міжрайонного прокурора Львівської області. Потім Соболь з квітня по серпень 2014 року працював прокурором Львова, а з серпня 2014 з 2016 рік - заступником прокурора Львівської області.

У період з 2016 року по теперішній час працював на посаді керівника прокуратури Рівненської області.

ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПРОКУРОР УКРАЇНИ ЮРІЙ ЛУЦЕНКО ПРЕДСТАВИВ КОЛЕКТИВУ ПРОКУРАТУРИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ НОВОПРИЗНАЧЕНОГО ПРОКУРОРА ОЛЕГ СОБОЛЯ

Опубліковано Генеральна прокуратура України 18 квітня 2017 р.

Нагадаємо, генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що протягом місяця будуть сформовані органи прокурорського самоврядування, які будуть формувати кадрову політику.