ua en ru

Проводити співбесіди з кандидатами на пост глави Держбюро розслідувань почнуть 14 листопада

Проводити співбесіди з кандидатами на пост глави Держбюро розслідувань почнуть 14 листопада Фото: наступного тижня почнуть проводити співбесіди з кандидатами на пост глави Госюро розслідувань

Наступного тижня співбесіди пройдуть 25 осіб

Співбесіди з кандидатами на посаду голови Державного бюро розслідувань конкурсна комісія почне проводити з 14 листопада. Відповідне рішення було прийнято під час засідання членів конкурсної комісії в понеділок, 7 листопада, передає кореспондент РБК-Україна.

"Провести ці співбесіди з понеделника з 19:00. Орієнтовно по 5 чоловік. Стверджуємо графік на наступний тиждень, це 25 осіб, з 14 по 18 листопада", - сказав голова конкурсної комісії Роман Майданик, додавши, що стосовно решти 25 кандидатів окремо буде прийнятий графік для проведення співбесіди.

Відзначимо, рішення було прийнято 5 голосами.

На сьогоднішній момент 50 кандидатів на пост глави Держбюро розслідувань пройшли іспит на знання законодавства і тест на загальні здібності.

В окремому порядку буде опубліковано й порядок проведення співбесіди.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на посаду директора Державного бюро розслідувань претендують Анатолій Матіос та Сергій Горбатюк.