ua en ru

Снігопади в Україні: на трасі Київ-Харків утворились затори

Снігопади в Україні: на трасі Київ-Харків утворились затори Фото: затор (facebook.com/mvs.gov.ua)

Правоохоронці вживають заходів для нормалізації руху на автошляхах

На автошляху Київ - Харків - Довжанський (651 км) поблизу с. Долина через велику кількість вантажівок та складної ділянки дороги 23 січня утворилися затори. Про це повідомляє прес-центр Міністерства внутрішніх справ України.

"Правоохоронці вживають заходів для нормалізації руху на автошляхах, надають допомогу учасникам руху, які потрапили у замети і не можуть вибратися зі снігового полону. За допомогою спецтехніки силовики витягають великовантажний та великогабаритний транспорт з кюветів та супроводжують до місця стоянки вантажівок", - йдеться у повідомленні.

Снігопади в Україні: на трасі Київ-Харків утворились заториСнігопади в Україні: на трасі Київ-Харків утворились заториСнігопади в Україні: на трасі Київ-Харків утворились затори

Фото: затор на трасі Київ - Харків - Довжанський (facebook.com/mvs.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на деяких ділянках дороги в Запорізькій області у вівторок, 23 січня, обмежили рух для вантажівок. Це пов’язано із з погіршенням погодних умов у вигляді сильного снігопаду, хуртовини, поривів вітру та з метою недопущення заторів автотранспорту, а також для оперативної розчистки доріг від снігу.