ua en ru

Снігопади в Україні: обмеження для руху транспорту зберігаються в 3 областях

Снігопади в Україні: обмеження для руху транспорту зберігаються в 3 областях Фото: негода в Україні (Віталій Носач, РБК-Україна)

Проїзд дорогами забезпечений за винятком Київської, Житомирської та Вінницької областей

В Україні забезпечено проїзд дорогами державного та регіонального значення забезпечено за винятком Київської, Житомирської та Вінницької областей. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"станом на 7:00 20 грудня опади у вигляді снігу спостерігаються у Вінницькій, Київській, Рівненській, Чернігівській областях. На решті території України - без опадів", - йдеться в повідомленні.

Проїзд дорогами державного та регіонального значення забезпечено за винятком Київської, Житомирської та Вінницької областей.

Повідомляється, що на ділянці автодороги Київ-Одеса між містом Біла Церква та містом Жашків Черкаської області тривають заходи з ліквідації пробок загальною протяжністю 7,5 км, які образовавались в результаті обмерзання дорожнього полотна.

В Житомирській області обмежена рух транспорту на автодорозі Кременець - Біла Церква, поблизу населеного пункту Білилівка, у Вінницькій області на автошляху Вінниця - Бердичів поблизу населеного пункту Жежелів, у Київській області на трасі Київ-Чоп на виїзді з Києва біля стаціонарного поста, а також на північно-східному об'їзд столиці (Кільцева дорога) поблизу села Велика Олександрівка та на 19 км траси Київ-Одеса на ділянці дороги поблизу села Віта-Поштова

Нагадаємо, сьогодні українські синоптики попередили про ожеледицю на дорогах.