ua en ru

Снігопади в Україні: незважаючи на негоду УЗ працює в штатному режимі

Снігопади в Україні: незважаючи на негоду УЗ працює в штатному режимі Фото: "Укрзалізниця" (facebook.com/Міністерство-інфраструктури-України)

"Укрзалізниця" повністю контролює ситуацію з рухом пасажирських та вантажних поїздів

Незважаючи на снігопади в Україні "Укрзалізниця" працює в штатному режимі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства інфраструктури України у Facebook.

"Незважаючи на снігопади та хурделиці на території України 17-18 січня, залізниця працює в штатному режимі. "Укрзалізниця" повністю контролює ситуацію з рухом пасажирських та вантажних поїздів. Створені штаби для оперативного реагування з усунення наслідків погіршення погоди", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, попри негоду та рясний сніг, пасажирські поїзди відправляються за графіком.

Разом з тим, в УЗ повідомляють про затримку у русі окремих поїздів.

"Через значну кількість снігу прибули з незначним запізненням - до 35 хвилин - два поїзди: №739 Кривий Ріг-Київ та №765 Київ-Херсон. Наразі вибився з графіка через негоду швидкісний поїзд №732 Київ-Запоріжжя. Він прибув на кінцеву станцію з запізненням менше однієї години, оскільки довелося вранці зробити вимушену зупинку через засніженість інфраструктури в Черкаської області", - йдеться у повідомленні.

Незважаючи на снігопади та хурделиці на території України 17-18 січня, залізниця працює в штатному режимі. Укрзалізниця ...

Опубліковано Міністерство інфраструктури України 18 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що через снігопад в Україні рух по трасі Київ-Одеса з 15:00 максимально обмежено.