ua en ru

Снігопади в Україні: у Києві водіїв просять не користуватися особистими авто

Снігопади в Україні: у Києві водіїв просять не користуватися особистими авто Фото: прибирання снігу в Києві (kyivcity.gov.ua)

Автомобілі, що заважають розчищати автошляхи від снігу, будуть евакуйовані

Місцева влада в Києві закликає водіїв транспортних засобів не паркувати автомобілі на узбіччях доріг і в заборонених для цього місцях, щоб робота снігоприбиральної техніки була ефективною. Про це йдеться в повідомленні, опублікованому на сайті КМДА.

"Автомобілі, що заважають розчищати автошляхи від снігу, будуть евакуйовані", - йдеться в заяві.

Крім цього, міська влада "переконливо просить киян в умовах погіршення погоди не користуватися особистим авто, а по можливості віддавати перевагу громадському транспорту".

"Дорожньо-експлуатаційні підприємства комунальної корпорації "Київавтодор" продовжують роботи з прибирання вулично-дорожньої мережі столиці від снігу. Вдень 287 одиниць снігоприбиральної техніки та 62 бригади з ручного прибирання у складі 427 осіб працюють над ліквідацією наслідків снігопаду", - додали в КМДА.

Снігопади в Україні: у Києві водіїв просять не користуватися особистими автоСнігопади в Україні: у Києві водіїв просять не користуватися особистими автоСнігопади в Україні: у Києві водіїв просять не користуватися особистими автоСнігопади в Україні: у Києві водіїв просять не користуватися особистими автоСнігопади в Україні: у Києві водіїв просять не користуватися особистими авто
Прибирання снігу в Києві (kyivcity.gov.ua)

Нагадаємо, у зв'язку зі значними снігопадами в Україні в Івано-Франківській області обмежено рух автотранспорту на кількох трасах.