ua en ru

Снігопад у Харкові: загальна ситуація у місті

Снігопад у Харкові: загальна ситуація у місті Фото: снігопад у Харкові (РБК-Україна)

У зв'язку з негодою в метро Харкова пустили додаткові потяги

Через снігопад у Харкові комунальники в цілодобовому режимі розчищають сніг на вулицях. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Харківської міськради.

До прибирання снігу у Харкові залучили курсантів

Як повідомляють у прес-службі Харківської міськради наразі комунальники разом з курсантами Харківського національного університету внутрішніх справ продовжують розчищати від снігу розворотні кола пасажирського транспорту, пішохідні переходи і дороги міста. Всього в роботах задіяно 146 снігоприбиральних машин.

«Нахер ты купил снегоход? По городу ездить собрался? Дебил!» «Шах и мат, любимая». Центр Харькова. Сумская.

Опубліковано Олегом Скрипником 1 березень 2018 р.

Через негоду в метро Харкова пустили додаткові поїзди

У зв'язку зі збільшенням потоку пасажирів через негоду в Харківському метрополітені сьогодні, 1 березня, пустили додаткові склади.

Крім того, за повідомленням департаменту інфраструктури Харківської міськради, рух міського електротранспорту здійснюється в штатному режимі.

Работа электротранспорта в Харькове нормализована полностью. На разворотных кругах Одесская, Пролетарская, Барабашово и ...

Опубліковано Юрієм Сидоренком 28 лютого 2018 р.

Через негоду в аеропорту Харкова відмінили кілька рейсів

Снігопад у Харкові: загальна ситуація у місті

Фото: розклад рейсів

Через негоду у аеропорту Харкова було відмінено рейси до Стамбулу та Києва.

У Харківській області знеструмлено два десятки населених пунктів

Станом на ранок 1 березня у Харківській області було повністю знеструмлені 16 населених пунктів, відновити подачу електрики у ХОДА розраховують протягом 4-5 годин.

Ситуація на дорогах області

За повідомленням управління ДСНС у Харківській області у зв’язку з погіршенням погодних умов на території міста та області рятувальники залучались на розпилювання та прибирання повалених дерев та буксирування транспортних засобів. Проводиться постійний моніторинг оперативної обстановки.

На даний час по Харківській області працює 375 стаціонарних пунктів обігріву. Рятувальники закликають водіїв утриматися від поїздок.

Патрульні поліцeйські спільно зі співробітниками служби автомобільних доріг цілодобово боряться із наслідками негоди У...

Опубліковано Патрульна поліція Харківської області 1 березень 2018 р.

У ХОДА повідомляють, що наразі значні ускладнення у русі є на дорозі Чугуїв - Мілове (на ділянці по Куп'янському району, не доїжджаючи 5 км до кордону з Луганською областю, там створюються снігові замети, які досягають 2-3 метрів в зрізі). Також ускладнення є на дорогах Мерефа-Лозова-Павлоград і Харків-Красноград-Перещіпіно, де на окремих ділянках утворилися перемети.

Важка техніка ГСЧС на базі танків працює на двох найбільш проблемних ділянках у Куп'янська та Люботина.