ua en ru

Смешко відзначає дефіцит кваліфікованих кадрів в Україні для ведення інформаційної війни

Глава Комітету при Президентові України з питань розвідки Ігор Смєшко зазначив дефіцит кваліфікованих кадрів в органах України для ведення інформаційної війни.

Глава Комітету при Президентові України з питань розвідки Ігор Смєшко зазначив дефіцит кваліфікованих кадрів в органах України для ведення інформаційної війни. Про це він заявив в інтерв'ю 5 каналу.

Відповідаючи на питання про наявність кваліфікованих кадрів, які будуть займатися інформаційною політикою, Смешко відповів: "Це проблема. Я особисто провів у керівництві розвідувальних органах України з 1995 по 2005 р., і дуже багато талановитих патріотів України зі знанням кількох мов зараз вже працюють в бізнес-галузях, де у них хороші зарплати", - сказав Смєшко.

При цьому голова комітету зазначив, що ця проблема поправна.

"Я сподіваюся, що мені вдасться залучити в розвідувальні органи професіоналів, тому що кожен повинен професійно займатися своєю роботою", - зазначив Смєшко.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко заявив, що очікує від голови Комітету з питань розвідки Ігоря Смешка посилення позицій України в інформаційній війні.