ua en ru

Словенія - Україна: Фоменко підготував футболістів до матчу

Словенія - Україна: Фоменко підготував футболістів до матчу Фото: Михайло Фоменко

І в фізичному і психологічному плані

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко перед грою зі Словенією розуміє всі тиск на команду. Про це повідомляє сайт ФФУ.

"Після матчу в Україні, ми зібралися, лягли спати. А потім команда прокинулася - і дві людини з температурою. Все буде залежати від здоров'я футболістів. Крім того, ще будуть індивідуальні бесіди. Тут є всі умови для відновлення. Ті люди, які грали - завдяки сауні, басейну - вже відновилися. Поки що скарг не було. У нас було головне завдання - відновити хлопців. Ми поговоримо про тактику завтра, враховуючи результат першої гри, і що потрібно буде зробити в майбутньому матчі", - сказав тренер.

"Ми про це говоримо перед кожною грою - товариській або офіційної. У нас був розбір попередньої гри. Сфокусували увагу на поведінку суперників. Треба буде займатися справою і не відволікатися на провокації. Таких ігор ще не було. Прекрасно розуміємо, яка буде атмосфера на стадіоні, 12-й гравець буде гнати господарів вперед. Розуміємо, яка мотивація буде у суперників. Розклали по поличках і дали всю інформацію підопічним на теоретичних заняттях. Хлопці отримали урок і негативний досвід. Потрібно рухатися вперед, не повторювати свої помилки і не наступити на ті ж граблі", - додав Фоменко.

Нагадаємо, матч відбудеться сьогодні ввечері, а РБК-Україна відбудеться онлайн-трансляція поєдинку.