ua en ru

Наступне засідання Ради регіонів відбудеться в лютому 2012 р. в Києві

Наступне засідання Ради регіонів відбудеться в лютому 2012 р. в Києві. Таке рішення прийняли учасники наради, яка відбулася під головуванням Президента України Віктора Януковича в Дніпропетровській області. Після столиці засідання Ради регіонів відбудеться в Харкові, повідомляє прес-служба Президента.
Глава держави доручив першому заступнику глави Адміністрації Президента Ірині Акімовій до наступного засідання Ради системно опрацювати з кожним регіоном питання кваліфікації місцевих кадрів, готовності керівників місцевої влади до вирішення актуальних проблем їх територій. Йдеться зокрема про управлінські навички та володіння інформацією щодо ситуації в областях, потреб людей та найгостріших питань.
У цьому контексті Янукович також висловився за доцільність участі в роботі Ради регіонів керівників провідних вузів України. На думку Президента, їх залучення до діяльності Ради має сприяти вирішенню питання підготовки кваліфікованих фахівців за тими спеціальностями, які найбільше потрібні в тому чи іншому регіоні.