ua en ru

Наступне засідання Ради відбудеться 27 грудня

Наступне засідання Ради відбудеться 27 грудня

Наступне засідання Верховної Ради України відбудеться 27 грудня 2014 г. Про це на засіданні комітету із запобігання і протидії корупції повідомив Єгор Соболєв та інші депутати.

"Ми знаємо про це точно", - сказав Соболєв.

На питання про те, чи підписав голова Верховної Ради Володимир Гройсман відповідний документ, народний Депутат Дмитро Добродомов відповів РБК-Україна: "Він ще не підписав, але це буде точно", - сказав депутат.

Це також підтвердили інші депутати. У той же час, як повідомив РБК-Україна джерело з оточення голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана, завтра засідання Ради відбудеться не о 14:00, а о 16:00.

"Депутати будуть працювати до упору, очевидно, що всю ніч, щоб у неділю прийняти вже бюджет", - зазначило джерело.

Також завтра перед засіданням парламенту зберуться на засідання фракції.

Депутати розповіли на засіданні комітету, що фракція БПП буде збиратися завтра в 12:00, "Народний Фронт" - на 11:00, "Опозиційний блок" - на 11:00, а "Самопоміч" засідає сьогодні.

Наступне засідання комітету із запобігання і протидії корупції призначено на 27 грудня о 10:00. Сьогодні комітет так і не рекомендував парламенту підтримати жодного законопроекту.

Нагадаємо, раніше Верховна Рада відмовилася проводити засідання в суботу, 27 грудня. Передбачалося, що наступного разу нардепи зберуться 28 грудня.