ua en ru

Слідчі отримали відеозапис вбивства у Кривому Озері, - джерело

Слідчі отримали відеозапис вбивства у Кривому Озері, - джерело Фото: у розпорядженні слідчих опинилося відео із записом вбивства у Кривому Озері

На відео нібито видно, як в Олександра Цукермана стріляють

Слідча група, яка розслідує вбивство поліцейськими у Кривому Озері місцевого жителя, отримала відеозапис злочину. Про це повідомило джерело в прокуратурі, передає миколаївське видання "Новости-N".

Запис зроблено відеокамерою спостереження одного з розташованих поруч магазинів.


За інформацією видання, на відео є момент, коли у Олександра Цукермана стріляють.

Джерело також стверджує, що на відеозаписі видно, як потерпілого б'ють троє поліцейських, а не шестеро, як вважалося раніше.

Як повідомляє видання, отримати запис з камер спостереження правоохоронці намагалися ще в день вбивства, 24 серпня, однак тоді їм це не вдалося.

На запитання журналістів про відеозапис спочатку відповідали, що камери не працювали, потім говорили, що запис є, але через низьку роздільну здатність камери і темний час доби на ньому нічого не видно.

Зазначимо, в ніч на 24 серпня 2016 року поліцейські, що прибули на виклик, при затриманні забили чоловіка до смерті на очах дружини і дітей.

Нагадаємо, новий керівник управління Національної поліції у Миколаївській області Юрій Мороз пообіцяв прозоре розслідування вбивства в Кривому Озері.