ua en ru

Слідство вивчає причетність сина нардепа Попова до скоєння інших злочинів

Слідство вивчає причетність сина нардепа Попова до скоєння інших злочинів Фото: Ігор Попов (УНІАН)

Запобіжний захід є максимально можливим у даному випадку

Слідство вивчає причетність сина нардепа від Радикальної партії Ігоря Попова Богдана до скоєння інших злочинів. Про це повідомив народний депутат Андрій Геращенко у Facebook.

"Слідство вивчає причетність Богдана і його товаришів до скоєння інших правопорушень на території Києва", - заявив Геращенко.

Він підкреслив, що обрана міра для 14-річного Богдана є максимально можливою мірою запобіжного заходу у даному випадку з урахуванням віку малолітнього правопорушника і ступеня тяжкості вчиненого ним правопорушення.

Тільки що Оболонський суд прийняв рішення щодо запобіжного заходу для 14-річного сина народного депутата Ігоря Попова - Богдан...

Опубліковано Антоном Геращенком 29 листопад 2017 р.

Відзначимо, 26 листопада неповнолітній син народного депутата Попова скоїв збройне пограбування магазину. Тепер він перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом з обов'язковим носінням браслета.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Оболонський районний суд Києва в ході засіданні обрав для сина нардепа від Радикальної партії запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з носінням браслета терміном на два місяці.