ua en ru

Слідчий комітет РФ порушив справу за фактом смерті члена ради федерації в Криму

Слідчий комітет Росії порушив справу за фактом смерті члена Ради Федерації РФ від Магаданської області Володимира Кулакова в Алушті.

Слідчий комітет Росії порушив справу за фактом смерті члена Ради Федерації РФ від Магаданської області Володимира Кулакова в Алушті. Про це йдеться в повідомленні прес-служби слідчого комітету Росії.

"За даними слідства, вдень 1 серпня 2014 року в місті Алушті в акваторії чорного моря катером, що проходив уздовж узбережжя, під час купання був травмований чоловік, який від отриманих травм помер. Особа загиблого встановлена, ним виявився член Ради Федерації Федеральних Зборів Російської Федерації від Магаданської області Володимир Кулаков", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі додали, що катер належить приватному підприємцю Олексію Дудко 1981 року народження, який в даний час затриманий.
Слідчими органами Головного слідчого управління Слідчого комітету Російської Федерації по Республіці Крим порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 1 ст. 109 КК РФ (спричинення смерті по необережності).

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група. Розслідування кримінальної справи триває.