ua en ru

Слов'янськ: онлайн-трансляція

Слов'янськ: онлайн-трансляція подій. На сході України сьогодні, 16.04.2014, залишається захопленим райвідділу міліції в м. Слов'янськ Донецької області.  У Слов'янську знову відновилася стрілянина.

На сході України сьогодні, 16 квітня, залишається захопленим райвідділу міліції в м. Слов'янськ Донецької області.

Архів 13.04.2014
19:08. У Слов'янську знову відновилася стрілянина.

18:03. В результаті стрілянини в центрі Слов'янська постраждали три людини. За непідтвердженими даними, один з потерпілих помер.

16:34. У Слов'янську біля міського відділу міліції перебуває близько 200 людей - місцевих жителів. Біля міськвідділу все спокійно. На барикаді неподалік від міськвідділу знаходиться близько 20 осіб.

16:21. У Слов'янськ прибутку представники ОБСЄ.

14:40. На в'їзді в Слов'янськ з боку Харківської траси все спокійно, зведена барикада, горять шини. За словами учасників, вони знаходяться на барикаді, щоб не допустити свавілля і називають себе "військом Донбасу". Всього на барикадах близько 30 осіб.

13:22. Як повідомляє місцеве видання "Славгород", всі в'їзди в місто Слов'янськ перекриті. Міжнародні автобуси не виїжджають, а проросійські активісти зміцнилися і палять шини.

12:14. Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков на своїй сторінці в Facebook повідомив, що в ході проведення антитерористичної операції, у Слов'янську убитий офіцер СБУ і поранені ще п'ятеро правоохоронців.

10:58. У Слов'янську в ході антитерористичної операції ліквідовано два блок-посту сепаратистів.

Слов'янськ: онлайн-трансляція

Фото: twitter/HromadskeTV

"Блок-пост перед Слов'янському з боку Харкова зараз ліквідують... Блок-пост терористів на в'їзді в Слов'янськ з боку Краматорська знищений", - наголошується в повідомленні місцевого видання "Новини Донбасу".

10:31. У Слов'янську сепаратисти відкрили вогонь по спецназу, заявив Аваков на своїй сторінці в Facebook.

"Передавайте всім цивільним піти з центру міста - не виходити з квартир, не підходити до вікон. Сепаратисти відкрили вогонь на поразку в бік відповідного спецназу без розмов", - написав Аваков.

10:03. Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков на своїй сторінці в Facebook повідомив, що в Слов'янську Донецької області проводиться антитерористична операція.

"Почалася АТО в Слов'янську. Керує АТЦ СБУ України. Залучені сили з усіх силових підрозділів країни. З Богом!", - написав Аваков.

Фотогалерея: Антитерористична операція в Слов'янську

Вчора сепаратисти робили спроби захопити різні держустанови та офіси силових структур на Донбасі. Пізніше МВС спростувало більшість з цих захоплень. У зв'язку з цим, увечері 12 квітня в.о. Президента України, спікер парламенту Олександр Турчинов скликав засідання РНБО.

Зазначимо, у Слов'янськ, де був захоплений райвідділ міліції, Аваков відправив спецназ ще вчора вранці.

Згідно з повідомленням Авакова в Facebook, в Слов'янську озброєні люди в камуфляжі захопили райвідділ міліції. Пізніше, місцеве видання "Новини Донбасу" у своєму Twitter повідомили, що на будівлі міськвідділу міліції в Слов'янську вивішений прапор Росії, а також прапор "Народного ополчення Донбасу".

Нагадаємо, 11 квітня депутати Луганської міськради звернулися до Верховної Ради з вимогою ухвалити закон про декриміналізацію учасників масових акцій протесту на південному сході України.