ua en ru

Скрипаль вийшов з критичного стану та йде на поправку, - BBC

Скрипаль вийшов з критичного стану та йде на поправку, - BBC Фото: Сергій Скрипаль на суді РФ (facebook.com/elcomercio.pe)

За словами лікарів, організм Скрипаля позитивно реагує на лікування

Отруєний у Великобританії колишній подвійний агент Сергій Скрипаль вийшов з критичного стану і йде на поправку, передає BBC з посиланням на лікарів лікарні Солсбері.

Повідомляється, що Скрипаль вже не знаходиться в критичному стані. За словами лікарів, його організм позитивно реагує на лікування і швидко йде на поправку.

Нагадаємо, на засіданні Ради безпеки ООН Російська Федерація звинуватила Великобританію у фабрикації справи Сергія Скрипаля. Крім того, російський постпред Василь Небензя попередив Лондон, що він "грає з вогнем", звинувачуючи Москву в замаху на життя Сергія та Юлії Скрипалів.

Зокрема, російський дипломат звинуватив Британію у створенні "фейкової історії", яку назвав "смаженою качкою", дії Лондона - грою з вогнем, аргументацію замаху на вбивство Сергія та Юлії Скрипаль - "мутною", а звинувачення проти Росії у використанні хімічної зброї в Солсбері - "театром абсурду".