ua en ru

Ситуація в зоні АТО напружена та під контролем, - штаб

Ситуація в зоні АТО напружена та під контролем, - штаб Фото: Бойовики на Донбасі

Бойовики продовжують обстрілювати житлові квартали в Авдіївці

Ситуація на Донецькому та Луганському напрямках напружена та під контролем сил антитерористичної операції (АТО). Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО на сторінці в Facebook.

"Російсько-терористичні війська з 18:00 по 24:00, 12 липня близько 40 разів обстріляли позицій сил АТО та мирні населені пункти. При цьому 13 разів окупанти порушили Мінські домовленості. Використовуючи 122-мм артилерію, 120-мм міномети й танки, бойовики традиційно активізувалися в темну пору доби. Мінометні обстріли накрили позиції сил АТО в районах н.п. Кам'янка, Опитне, Піски, Новотошківське. А позиції українських військ поблизу н.п. Верхньоторецьке обстріляні ще й з артилерії", - йдеться в повідомленні.

Також, за даними штабу АТО, обстріли з мінометів та стрілецької зброї по позиціях українських військових відбулися в районі населених пунктів Авдіївка, Лозове, Золоте, Станиця Луганська.

Сьогодні, 13 липня, станом на 6 ранку зі 120-мм мінометів обстріляні позиції сил АТО поблизу н.п. Верхньоторецьке, Троїцьке, Майорськ. З артилерії калібру 122-мм - місто Гірник, на Донеччині.

"Проросійські бандформуваня продовжують гатити з артилерії по житловим кварталам міст. Вчора, 12 липня, з 22:55 терористи півгодини обстрілювали зі 122-мм гаубиць житлові квартали Авдіївки. А сьогодні о 5:17, вдарили по цьому місту зі 120-мм мінометів. Обстріли мирного населення з боку бандформувань свідчать, що члени цих організацій є звичайними вбивцями і мародерами. Невдоволення відвертим бандитизмом на окупованих територіях Донецької та Луганської областей щодня зростає. Люди хочуть звичайного миру, а не війну та псевдо-ханства", - додають у штабі.

Ситуація на Донецькому та Луганському напрямках напружена та під контролем сил АТО.Російсько-терористичні війська з 18-...

Posted by Прес-центр АТО on 12 Июль 2015 г.

Нагадаємо, вчора ввечері ситуація в зоні АТО також залишалася стабільно неспокійною.