ua en ru

Ситуація в зоні АТО залишається стабільно неспокійною, - штаб

Ситуація в зоні АТО залишається стабільно неспокійною, - штаб Фото: Бойовики на Донбасі

Бойовики продовжують обстріл мирних населених пунктів

Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі, станом на 18.00 12 липня, залишається стабільно неспокійною. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО на сторінці в Facebook.

"Ситуація на сході України залишається стабільно неспокійною, але контрольованою з боку сил АТО. Протягом 12 липня проросійські бандформування продовжують обстріл наших позицій і мирних населених пунктів", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, з 02.17 за 02.25 з артилерії калібру 152-мм бойовики обстріляли житлові квартали міста Попасна в напрямку міста Первомайськ. В 11.10 почався мінометний обстріл калібру 120-мм по населеному пункту Опитне.

Крім цього, вночі з артилерії калібру 152-мм бойовики вели обстріл по позиціях сил АТО в районі міста Авдіївка, селищ Світлодарськ та Луганське.

"Неодноразово протягом 12 липня кремлівські найманці з мінометів, зенітних установок ЗУ-23-2 та стрілецької зброї вели обстріл сил АТО поблизу н. п. Піски, Опитне, Авдіївка. Також обстріляні наші позиції в районі н. п. Станиця Луганська, Луганське та Майорськ", - йдеться в повідомленні.

Оперативне зведення станом на 18.00 12 липня 2015 р.Ситуація на сході України залишається стабільно неспокійною, але к...

Posted by Прес-центр АТО on 12 липня 2015 р.

Нагадаємо, за даними штабу, бойовики за вчорашній вечір 43 рази обстріляли позиції сил АТО.