ua en ru

Ситуація в Луганську: Гройсман заявив про неприпустимість жертв серед мирного населення

Ситуація в Луганську: Гройсман заявив про неприпустимість жертв серед мирного населення Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Україна зробить все необхідне в оборонній сфері, якщо виникне загроза з боку бойовиків

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, коментуючи ситуацію в Луганську, заявив про неприпустимість жертв серед мирного населення. Про це Гройсман заявив в ефірі "112 Україна".

Так, Гройсман заявив, що важливо, щоб в "бандитських розборках" не постраждали мирні жителі. При цьому прем'єр зазначив, що Україна зробить все необхідне в оборонній сфері, якщо виникне загроза з боку бойовиків.

"Не дай Бог, щоб постраждали мирні українці, які зараз живуть на тимчасово окупованих територіях. Я завжди говорив про те, що вони сьогодні там у полоні, і те, що є зараз бандитські розборки, я б хотів, щоб вони один одного просто знищили і при цьому, щоб не постраждали мирні громадяни, це є дуже важливим питанням", - сказав Гройсман.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за словами радника міністра внутрішніх справ України Зоряна Шкіряка, ситуацію в Луганську взяли під контроль близько тисячі російських військових з важкою технікою.