ua en ru

Ситуація в Чернігівській області: рятувальники вже здійснили 32 скиди води

Ситуація в Чернігівській області: рятувальники вже здійснили 32 скиди води Фото: вибухи у Чернігівській області (РБК-Україна)

Для ліквідації наслідків НС у Чернігівській області пожежні літаки скинули 256 тон

Рятувальники вже здійснили 32 скиди води для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації у Чернігівській області. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"Станом на 12 годину 11 жовтня двома пожежними літаками АН-32П ДСНС України здійснено 11 скидів води (88 тон), всього з початку робіт здійснено 32 скиди води (256 тон)", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що з восьмої години ранку піротехніки ДСНС забезпечили реагування на 8 заявок від населення, а з початку робіт відпрацьовано 104 заявки.

Крім того, зазначається, що психологи ДСНС за добу надали допомогу 350 особам, а з початку робіт - 850 особам.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що у Чернігівській області станом на ранок 11 жовтня поліція відпрацювала майже 90 повідомлень, пов’язаних з вибухами на складах.

Додамо, також повідомлялося, що в Чернігівській області, станом на 7:00 11 жовтня, інтенсивність вибухів боєприпасів на технічній території військового складу Міноборони в Ічнянському районі значно зменшилась.