ua en ru

У Чернігівській області поліція відпрацювала майже 90 повідомлень, пов’язаних з вибухами на складах

У Чернігівській області поліція відпрацювала майже 90 повідомлень, пов’язаних з вибухами на складах Фото: наслідки вибухів в с.Августівка (www.npu.gov.ua)

Зокрема, сім повідомлень стосувалися пошкодження будинків

У Чернігівській області станом на ранок 11 жовтня поліція відпрацювала майже 90 повідомлень, пов’язаних з вибухами на складах. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Національної поліції України.

Так, станом на восьму годину ранку поліція отримала 87 звернень від громадян, пов’язаних із вибухами на військових складах. Зокрема, сім повідомлень стосувалися пошкодження будинків, дев’ять - про можливі випадки мародерства.

У поліції зазначили, що відпрацювали всі ці повідомлення і додали, що жодне зі звернень щодо мародерства не підтвердилося.

Наразі у Чернігівській області додатково створено 10 слідчо-оперативних груп, вони знаходяться в готовності для прибуття у разі виявлення правопорушень. Також відбувається процес ротації поліцейських, задіяних на охорону публічного порядку на території надзвичайної події.

"На даний час поліція не допустила жодного факту мародерства. До моменту повернення людей додому ми продовжуємо активно працювати для збереження їхнього майна", - сказав перший заступник голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що в Чернігівській області, станом на 7:00 11 жовтня, інтенсивність вибухів боєприпасів на технічній території військового складу Міноборони в Ічнянському районі значно зменшилась.

Додамо, раніше повідомлялося, що пожежа біля Ічні на території шостого арсеналу Збройних сил України в Чернігівській області ліквідовано в повному обсязі.