ua en ru

Ситуація в Балаклії контрольована, - Світлична

Ситуація в Балаклії контрольована, - Світлична Фото: у Балаклії виникла пожежа на арсеналі (twitter.com/slobozhanyn)

На арсеналі в Балаклії сталася пожежа

Ситуація в Балаклії (Харківська область) контрольована. Про це заявила глава Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична, повідомляє прес-служба Харківської ОДА.

Так, голова Харківської ОДА повідомила, що на даний момент евакуюють вул. Арсенальну і прилеглий до 65-го арсеналу приватний сектор.

"Пожежа на колишній технічній території 65-го арсеналу в Балаклії розпочалась під час проведення робіт із розмінування. Зараз її локалізують. Ситуація контрольована. Про евакуацію всього міста не йдеться. Евакуюють вулицю Арсенальна та прилеглий до 65-го арсеналу приватний сектор. Усі заходи для забезпечення безпеки мирних жителів вживаються", - повідомила вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні, 3 травня 2018 року, на військовому арсеналі в Балаклії виникла пожежа. За інформацією місцевої поліції, на даний момент в місто нікого не впускають.

Відзначимо, в Генеральному штабі Збройних сил України повідомили, що пожежа на арсеналі в Балаклії Харківської області виникла при розмінуванні території від залишків, що не розірвалися на військових складах у березні 2017 року.