ua en ru

На арсеналах у Балаклії після утилізації снарядів почалася пожежа, проходить евакуація

На арсеналах у Балаклії після утилізації снарядів почалася пожежа, проходить евакуація Фото: пожежа на арсеналах в Балаклії (twitter.com/slobozhanyn)

В Балаклії підривали снаряди, які не можна було вивезти з арсеналу

На військових складах в Балаклії Харківської області чутні вибухи, з будинків у безпосередній близькості евакуюють місцевих жителів. Про це повідомив мер Балаклеї Іван Столбовий, передає місцевий телеканал ОТБ.

За словами Столбового, в Балаклії підривали снаряди, які не можна було вивезти з арсеналу.

"А зараз почалося в районі арсеналу в двох місцях загоряння, яке підійшло до тих снарядів, які лежали на території частини. Тому зараз ті будинки, які знаходяться в безпосередній близькості, - людей евакуюють. Дітей забираємо з шкіл", - повідомив Столбовий. .

НА АРСЕНАЛІ В БАЛАКЛІЇ ЧУТНО ВИБУХИ. ЙДЕ ЕВАКУАЦІЯ ЛЮДЕЙ Як повідомив Телеканалу ОТБ мер міста Балаклія Іван...

Опубліковано Телеканал ОТБ 3 травня 2018 р.

Нагадаємо, в березні 2017 року на військовому складі в Балаклії сталася пожежа, яка спричинила детонацію боєприпасів. В результаті надзвичайної події загинула 1 особа, ще четверо отримали поранення. Були пошкоджені 265 будівель, в тому числі 231 житловий будинок, 22 об'єкти інфраструктури та промисловості, 12 об'єктів соціальної сфери, в тому числі дві школи і два дитячих садки. На відновлення Балаклеї виділили 100 млн гривень.