ua en ru

Ситуація в Авдіївці: місто досі без світла і води, але з опаленням

Ситуація в Авдіївці: місто досі без світла і води, але з опаленням Фото: наслідки обстрілів Авдіївки

Теплопостачання здійснюється в штатному режимі за рахунок Авдіївського коксохімічного заводу

У Держслужбі з надзвичайних ситуацій доповіли про ситуацію в Авдіївці (Донецька область) після останніх обстрілів із боку бойовиків: місто досі знеструмлене, відсутнє також водопостачання, проте є опалення. Про це повідомляє прес-центр ДСНС.

"18 лютого, попередньо в результаті бойових дій, сталося пошкодження високовольтної ліній електропередач 110 кВ "Макіївська 1 - АКХЗ №2", внаслідок чого припинено електропостачання до м. Авдіївка (близько 22 тис. населення)", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що станом на 7:00 19 лютого теплопостачання міста здійснюється в штатному режимі за рахунок Авдіївського коксохімічного заводу (температура повітря в квартирах 20-25 градусів), водопостачання міста тимчасово припинено.

"Об’єкти соціально-побутової сфери, що не мають власних систем резервного електроживлення, планують забезпечити електроенергією від 12 генераторів ДСНС (40-110 кВ та 600 кВ). 19 лютого планують розпочати обстеження лінії електропередач щодо виявлення пориву та проведення ремонтно-відновлювальних робіт", - доповіли у відомстві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок нових обстрілів Авдіївки ввечері 18 лютого місто залишилося без світла та води.