ua en ru

Ситуація в Авдіївці: у місті закінчується питна вода

Ситуація в Авдіївці: у місті закінчується питна вода Фото: Павло Жебрівський повідомив про ситуацію в Авдіївці

Наразі в Авдіївці розставили низку додаткових резервуарів для питної води

В Авдіївці (Донецька область) закінчується питна вода. Про це повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський у Facebook.

"Води у міських резервуарах Авдіївки залишилось максимум на дві подачі в мережу. Попередні 6 днів воду у місто подавали за графіком. Готуємо місто до автономного забезпечення водою", - написав він.

Як повідомив Жебрівський, наразі у місті розставили низку додаткових резервуарів для питної води. Крім того, зазначається, що станом на сьогодні у школах та інших соціальних об’єктах Авдіївки вже встановлено 34 резервуари для питної води.

"Оперативний штаб опрацьовує можливість закупівлі ще 10 однокубових резервуарів для питної води. ДСНС готовий передислокувати до Авдіївки два водовози 7 і 9 м.куб для розвезення питної води по резервуарах. З керівництвом КП визначено місце забору питної води. Авдіївський коксохім надає велику цистерну 17 м.куб для забезпечення міста технічною водою", - написав він.

Води у міських резервуарах #Авдіївки залишилось максимум на дві подачі в мережу. Попредні 6 днів воду у місто подавали ...

Опубліковано Павлом Жебрівським 1 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російсько-окупаційні війська продовжують обстріли території навколо Донецької фільтрувальної станції, яка подає воду на Авдіївку і навколишні населені пункти.