ua en ru

Системи АПУ працюють в штатному режимі і з підвищеною увагою до кібератак, - Шимків

Системи АПУ працюють в штатному режимі і з підвищеною увагою до кібератак, - Шимків Фото: Дмитро Шимків (president.gov.ua)

Шимків повідомив, що системи АПУ не піддалися хакерській атаці

У ході хакерської атаки на Україну інформаційні системи Адміністрації президента працюють у штатному режимі. Про це у Facebook повідомив заступник глави АПУ Дмитро Шимків.

"Інформаційні системи і команда кіберзахисту Адміністрації президента України працюють у штатному режимі, але з підвищеним рівнем уваги до ситуації, яка має місце в інших державних установах у зв'язку з кібератакою", - повідомив Шимків.

Він також зазначив, що кілька місяців тому IT-фахівці відбили схожі атаки на АПУ та вжили заходів по закриттю потенційних зон атаки.

Інформаційні системи та команда кіберзахисту Адміністрації Президента України працюють в штатному режимі, але із підвище...

Опубліковано Dmytro Shymkiv 27 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в СБУ допускають російський слід при хакерськійу атаці на Україну. За даними спецслужби, кібератаку могли організувати з території Російської Федерації або окупованого Донбасу. У той же час нардеп Антон Геращенко в ефірі одного з телеканалів заявив, що хакерська атака організована російськими спецслужбами.