ua en ru

Сирійські повстанці опублікували відео з нібито затриманням російського пілота Су-24

Сирійські повстанці опублікували відео з нібито затриманням російського пілота Су-24 Фото: місце катастрофи російського Су-24

Відповідне відео опубліковано на YouTube

Сирійські повстанці опублікували відео з нібито затриманням російського пілота Су-24, збитого напередодні турецими ВПС. Відповідне відео опубліковано на YouTube.

Як повідомляв турецький CNN, на кордоні Сирії з Туреччиною затримано одного з пілотів збитого російського військового літака Су-24, який встиг катапультуватися після інциденту.

За наявними даними, російського пілота затримано силами місцевих туркменів, які населяють і контролюють даний сирійський регіон.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що військово-повітряні сили Туреччини збили військовий літак за порушення повітряного простору. Пізніше з'ясувалося, що в даному регіоні зазнав аварії російський літак, проте Міністерство оборони РФ не підтверджує атаку з повітря.

Туреччина стверджує, що перед тим, як збити літак, неодноразово попереджала російський винищувач про порушення повітряного простору. За даними Міноборони РФ, Су-24 під час польоту перебував винятково над територією Сирії.