ua en ru

Міноборони РФ підтвердило катастрофу Су-24 на кордоні з Туреччиною

Міноборони РФ підтвердило катастрофу Су-24 на кордоні з Туреччиною Фото: збитий літак над кордоном Туреччини та Сирії

У РФ припускають, що літак збили з землі

Міністерство оборони Російської Федерації підтверджує, що над кордоном Туреччини з Сирією зазнав аварії російський військовий літак Су-24, передає РИА Новости з посиланням на Міноборони РФ. Нагадаємо, раніше Туреччина повідомила про те, що збила неопізнаний військовий літак за порушення повітряного простору.

Зазначимо, РФ не підтверджує, що літак збитий військово-повітряними силами Туреччини. У російському Міноборони припускають, що Су-24 збитий із землі. Також військове відомство підтверджує, що пілотам вдалося катапультуватися.

"Сьогодні на території Сирії, імовірно, в результаті обстрілу з землі зазнав аварії літак російської авіагрупи в Сирійській Арабській Республіці Су-24. Літак перебував на висоті 6 тисяч метрів. Доля льотчиків уточнюється. За попередніми даними, пілотам вдалося катапультуватися. Також з'ясовуються обставини падіння російського літака. Міноборони зазначає, що весь час польоту літак знаходився виключно над територією Сирії. Це зафіксовано об'єктивними засобами контролю", - повідомили в Міноборони РФ.

Нагадаємо, Туреччина збила військовий літак за порушення повітряного простору.