ua en ru

У Сирії загинули ще три росіянина, - Reuters

У Сирії загинули ще три росіянина, - Reuters Фото: російські військові в Сирії

Reuters повідомило про загибель ще кількох росіян в Сирії

У ході бойових дій в Сирії загинули ще троє росіян, двоє з яких були кадровими військовими, а третій - бійцем приватної військової компанії, передає Reuters.

Повідомляється, що з січня 2017 року загинули російський офіцер Сергій Травин і командир гірського розвідувального батальйону Ігор Ворона, загибель яких Міністерство оборони РФ офіційно не підтверджувало. Інформацію про загибель Ворони російським ЗМІ підтвердила його знайома.

Крім того, за даними Reuters, в Сирії загинув боєць приватної військової компанії Юрій Сокальський від поранень шрапнеллю. Зокрема, інформація про його загибель підтверджується документом з російського консульства в Дамаску та довідкою про смерть, оформленою в госпіталі Хомса.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Сирії загинули 9 росіян, з яких як мінімум шестеро - учасники так званої "групи Вагнера" (російської приватної військової компанії). Майже всі загиблі перед відправкою в Сирії воювали на Донбасі на боці бойовиків самопроголошених "республік", і раніше служили за контрактом в Чечні.