ua en ru

Синоптики попереджають про високий рівень пожежної небезпеки в Україні

Синоптики попереджають про високий рівень пожежної небезпеки в Україні Ілюстративне фото (dsns.gov.ua)

23 вересня у східних областях України переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки

В України сьогодні, 23 вересня 2018 року, утримається надзвичайний (5 класу) рівень пожежної небезпеки. Про це йдеться у повідомленні на сайті Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Як зазначається, пожежна небезпека сьогодні утримається у східних регіонах України.

"За даними УкрГідрометцентру, 23 вересня у східних областях України переважатиме надзвичайний (5 класу) рівень пожежної небезпеки", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що в Україні 23-24 вересня 2018 року очікується різка зміна погодних умов. Зокрема, за даними синоптиків, 23-24 вересня в Україні очікуються дощі, подекуди з грозами, посилення вітру до 22 м/с. Крім того, у Карпатах можливий сніг.

Також повідомлялося, що у Київській області очікуються дощі, посилення вітру до 20 м/с; а також значне зниження температури вночі до 6-11 градусів, вдень до 12-17 градусів.

Додамо, синоптики також попереджають про підйом рівня води в річках України 23-24 вересня 2018 року. Підйом рівня води очікується у річках у Львівській та Івано-Франківській областях, вода може підняться до 0,8 м.