ua en ru

Синоптики попереджають про значне похолодання в Україні

Синоптики попереджають про значне похолодання в Україні Ілюстративне фото (РБК-Україна)

За даними синоптиків, 23-24 вересня в Україні очікуються дощі, подекуди з грозами, посилення вітру до 22 м/с

В Україні 23-24 вересня 2018 року очікується різка зміна погодних умов. Про це йдеться у повідомленні на сайті Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Як зазначається, у вказаний період в Україні очікуються дощі, подекуди з грозами. Крім того, синоптики прогнозують посилення вітру до 22 м/с.

"23-24 вересня в Україні очікується різка зміна погодних умов. 23 вересня у північній частині країни місцями сильні дощі; в Україні значне зниження температури вночі до 6-12 градусів, вдень до 12-18 градусів", - йдеться у повідомленні.

Крім того, повідомляється, що 23-24 вересня на високогір'ї Карпат очікується дощ, місцями з мокрим снігом, вночі та вдень у Карпатах очікується до 6 градусів тепла.

Як повідомляється, у Київській області у вказаний період також очікується різка зміна погодних умов, зокрема очікуються дощі (вночі 23 вересня місцями сильні дощі та грози), посилення вітру до 20 м/с; а також значне зниження температури вночі до 6-11 градусів, вдень до 12-17 градусів.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що у Києві, 23 вересня, очікуються дощі, грози, посилення вітру до 15-20 м/с та зниження температури.

Крім того, в Україні до 24 вересня 2018 року очікується підйом рівнів води в річках.