ua en ru

Синоптики попереджають про сніг та ожеледицю на дорогах Києва

Синоптики попереджають про сніг та ожеледицю на дорогах Києва Фото: у Києві очікується невеликий мокрий сніг (golos.kievcity.gov.ua)

Завтра у Києві очікується невеликий мокрий сніг

Синоптики попереджають про сніг та ожеледицю на дорогах Києва завтра, 7 грудня 2017 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації.

"7 грудня в столиці очікується невеликий мокрий сніг, вдень із дощем, на дорогах місцями ожеледиця. 7 грудня в Києві буде хмарно, вітер переважно західний, 7-12 м/с, температура вночі близько 0, вдень 1-3 градуси тепла", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, водіям рекомендують дотримуватись швидкісного режиму, дистанції, відмовитися від ризикованих маневрувань, а за погіршення погодних умов не використовувати автотранспорт із літніми шинами.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що синоптики попереджають про значну лавинну небезпеку у високогір'ї Карпат у межах Івано-Франківської та Закарпатської областей сьогодні, 6 грудня 2017 року.

"За даними, Укргідрометцентру, 6 грудня у високогір'ї Івано-Франківської та східної частини Закарпатської областей зберігається значна лавинна небезпека (3 рівень)", - повідомляли у прес-служби ДСНС.