ua en ru

Синоптики попереджають про пожежну небезпеку в Україні 19-21 вересня

Синоптики попереджають про пожежну небезпеку в Україні 19-21 вересня Фото: пожежа (Pixabey)

Зокрема, у Києві очікується надзвичайний (5 класу) рівень пожежної небезпеки

Синоптики попереджають про пожежну небезпеку в Україні 19-21 вересня 2017 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"За повідомленням Укргідрометцентру, 19-21 вересня у південних та східних областях України, зокрема, Черкаській, Полтавській, Дніпропетровській та Кіровоградській областях очікується надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека", - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що 19-20 вересня в північних (крім Житомирської), Вінницькій та Хмельницькій областях очікується висока (4 класу), місцями надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека.

Також повідомляється, що високий рівень пожежної небезпеки (4 класу), очікується на території Київської області, у центральних, південних, північних та східних районах області місцями надзвичайний рівень пожежної небезпеки (5 класу), у Києві - надзвичайний (5 класу) рівень пожежної небезпеки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Дніпрі загорілася будівля дитячого реабілітаційного центру, яка не експлуатується, пожежу ліквідовано.