ua en ru

У Дніпрі загорілася будівля дитячого реабілітаційного центру

У Дніпрі загорілася будівля дитячого реабілітаційного центру Фото: рятувальник (facebook.com/MNSTERNOPIL)

Пожежу ліквідовано

У Дніпрі загорілася будівля дитячого реабілітаційного центру, яка не експлуатується, пожежу ліквідовано. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області.

"Сьогодні о 17:50 на "101" надійшло повідомлення про пожежу на території Комунального закладу “Центр соціальної реабілітації дітей інвалідів”, який знаходиться по вулиці Тютюнова міста Дніпро. Горів дах п'ятиповерхової будівлі, яка не експлуатується з 2004 року на площі 1000 кв. м. Для гасіння пожежі залучено 8 од. техніки, 35 чол. особового складу ДСНС", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що пожежу локалізовано о 18:50 та о 20:47 ліквідовано.

Загиблих та постраждалих немає. У центрі перебуває 7 дітей та 1 нічний вихователь.

Нагадаємо, прокуратура Одеської області проводить слідчі дії в органах місцевої влади за фактами службової недбалості, що призвела до загибелі дітей під час пожежі в таборі "Вікторія" в Одесі.

Відзначено, що прокуратура області 16 вересня 2017 року почала досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами халатності посадових осіб районного відділу Державної служби з надзвичайних ситуацій і органів місцевого самоврядування (ч. 2 ст. 367 КК України).