ua en ru

Синоптики попереджають про пожежну небезпеку в Україні цього тижня

Синоптики попереджають про пожежну небезпеку в Україні цього тижня Фото: у низці областей очікується висока пожежна небезпека (kyivobl.dsns.gov.ua)

Висока пожежна небезпека прогнозується на півдні, сході та в центрі України

У ряді областей України з 7 по 14 серпня 2017 року очікується надзвичайна пожежна небезпека. Про це йдеться в повідомленні Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"За даними Укргідрометцентру, 7-8 серпня в Одеській, Миколаївській та Полтавській областях місцями надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека", - йдеться в повідомленні.

Крім того, 7-14 серпня в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Харківській, Луганській, Донецькій, Кіровоградській, Дніпропетровській і Полтавській областях також очікується надзвичайна пожежна (5 класу) небезпека.

ДСНС закликає українців дотримуватися правил пожежної безпеки під час перебування в лісах, парках, на відкритих територіях і не провокувати виникнення пожеж в екосистемах.

Нагадаємо, раніше ДСНС повідомила про загиблого і постраждалих в результаті негоди в Україні.

Зокрема, в селищі Лазурне Скадовського району поривом вітру перекинуло на бік вантажний автомобіль, в результаті чого загинув чоловік, який знаходився біля машини, постраждали також дві дитини.