ua en ru

ДСНС повідомила про загиблого і постраждалих в результаті негоди в Україні

ДСНС повідомила про загиблого і постраждалих в результаті негоди в Україні Фото: негода в Україні (commons.wikimedia.org)

У Херсонській області чоловік загинув після того, як вітер перекинув вантажний автомобіль

У результаті негоди в Україні загинув один і постраждали ще п'ятеро осіб. Про це йдеться в повідомленні Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Повідомляється, що в Херсонській і Миколаївській областях в результаті ускладнення погодних умов (дощ, гроза, пориви вітру) загинув один і постраждали ще п'ятеро людей.

Зокрема, в селищі Лазурне Скадовського району поривом вітру перекинуло на бік вантажний автомобіль, в результаті чого загинув один чоловік, який знаходився біля машини, постраждали також дві дитини.

У той же час в Миколаєві поривом вітру зірвало дерев'яну покрівлю з літнього майданчика кафе-бару Golden River, в результаті чого постраждали три людини, яким надали першу медичну допомогу.

Нагадаємо, раніше синоптики попередили про грози, сильні дощів та гради в Україні 7 серпня.

"7 серпня в Україні грози, крім Харківської, Донецької, Луганської, Одеської, Миколаївської, Херсонської та Запорізької областей, місцями сильний дощ, в окремих районах шквали 15-20 м/с, град", - йдеться в повідомленні ДСНС.