ua en ru

Синоптики попереджають про ускладнення погодних умов в Україні

Синоптики попереджають про ускладнення погодних умов в Україні Фото: в Україні очікуються дощі з мокрим снігом (РБК-Україна)

Зокрема, в Карпатах очікується сильний мокрий сніг, хуртовини та пориви вітру 17-22 м/с

Синоптики попереджають про ускладнення погодних умов в Україні завтра, 3 лютого 2018 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"За даними Укргідрометцентру, 3 лютого у Закарпатській, Івано-Франківській та Львівській областях сильний дощ та мокрий сніг, в Карпатах дуже сильний мокрий сніг, хуртовини та пориви вітру 17-22 м/с", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що рятувальники попереджають про можливе сходження лавин 2 лютого у горах Івано-Франківської та високогір’ї Закарпатської областей.

"За даними УкрГідрометцентру, 2 лютого, у зв’язку з хуртовиною, у горах Iвано-Франкiвської та високогір’ї Закарпатської областей очікується значна сніголавинна небезпека (3 рівень)", - повідомляли у ДСНС.

Крім цього, синоптики попереджають про підйом рівнів води на річках України: на річках басейну Прип'яті та на річках карпатського регіону.

"Внаслiдок перезволоження грунту в окремих мiсцях можливi зсуви грунту", - зазначали у ДСНС.