ua en ru

Синоптики попереджають про ожеледицю на дорогах України 22 листопада

Синоптики попереджають про ожеледицю на дорогах України 22 листопада Ілюстративне фото (golos.kievcity.gov.ua)

Завтра в Україні опадів не очікується

На дорогах України завтра, 22 листопада, очікується ожеледиця. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Українського гідрометцентру у Facebook.

Як зазначається, завтра в Україні опадів не очікується, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер переважно північний, 3-8 м/с.

"Температура вночі 3-8 градусів морозу, в Криму близько 0 градусів, вдень від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла; на Закарпатті вночі 0-5 градусів тепла, вдень 3-8 градусів", - йдеться у повідомленні.

Синоптики попереджають про ожеледицю на дорогах України 22 листопада

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що рух транспорту по автодорогах державного значення, який було заблоковано через протест власників "євроблях", здійснюється без обмежень. Наразі лише у Черкаській області триває акція протесту жителів Сміли, протестувальники перекрили виїзд зі Сміла в напрямку Києва. Вимоги протестувальників - незгода з встановленими тарифами на газопостачання в м. Сміла.

Додамо, також повідомлялося, що 21 листопада по всій території України почне опускатися денна та нічна температура повітря. У деяких областях похолоднішає до -9.