ua en ru

Синоптики попереджають про надзвичайний рівень пожежної небезпеки в Україні до 5 травня

Синоптики попереджають про надзвичайний рівень пожежної небезпеки в Україні до 5 травня Фото: ілюстративне фото (facebook.com MNSKOB)

У Києві до 5 травня також протримається надзвичайний рівень пожежної небезпеки

Синоптики попереджають про надзвичайний рівень пожежної небезпеки в Україні до 5 травня 2018 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"За даними Укргідрометцентру, 2-5 травня в Україні переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки", - йдеться у повідомленні.

Крім того, у прес-службі Київської міської державної адміністрації з посилання на інформацію синоптиків зазначають, що у Києві до 5 травня також протримається надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Киян закликають максимально обережно поводитися з вогнем, особливо в лісопаркових зонах.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні, 2 квітня 2018 року, в Україні очікується до +30 градусів тепла. Крім того, за інформацією синоптиків, у західних областях країни сьогодні очікуються дощі та грози.

"Температура вночі 9-14 градусів, у східних областях та в Карпатах місцями 5-8 градусів тепла; вдень 25-30 градусів, у горах та на узбережжі морів 19-24 градусів", - повідомляли у прес-служби Укргідрометцентру.