ua en ru

Сили АТО ведуть пошук членів екіпажу збитого Ан-26 в Луганській області

Сили антитерористичної операції АТО ведуть пошук членів екіпажу збитого Ан-26 в Луганській області.

Сили антитерористичної операції ведуть пошук членів екіпажу збитого Ан-26 в Луганській області. Про це повідомив прес-центр АТО на офіційній сторінці у соцмережі Facebook

"Пошуково-рятувальна операція по військово-транспортному літаку ЗС України Ан-26 в певному районі Луганської області триває. Зараз відомо про долю двох членів екіпажу. Інформація щодо інших членів екіпажу перевіряється, вживаються заходи для встановлення зв'язку з ними", - йдеться в повідомленні.

Відзначимо, що російські ЗМІ з посиланням на прес-службу так званої "Луганської народної республіки" повідомили, що 4 члени екіпажу українського літака Ан-26 взято в полон. Вони знаходяться в місті Краснодон, їх допитують.

Раніше сьогодні в прес-центрі АТО повідомили, що в зоні антитерористичної операції приблизно о 12:30 пропав зв'язок з літаком ЗС України Ан-26, який виконував завдання в рамках повітряно-транспортного забезпечення активної фази АТО.

Пізніше на брифінгу радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко підтвердив, що Ан-26 був збитий, а два члени екіпажу вистрибнули c парашутом.

Пізніше в цей же день представник РНБО Андрій Лисенко заявив, що в літаку перебувало 8 осіб: 7 членів екіпажу і 1 супроводжуючий. Всі вони вижили і виходили на зв'язок.

Також була організована бронегруппа для їх доставки.