ua en ru

Сили АТО в Луганській області знищили 10 танків і 22 бойовиків, - "Північ"

Сили АТО в Луганській області знищили 10 танків і 22 бойовиків, - "Північ" Джерело фото:twitter.com/InfoResist ‏

Сили антитерористичної операції в Луганській області знищили 10 танків і 22 бойовиків. Про це йдеться в повідомленні прес-центру оперативного командування "Південь" Збройних сил України.

"Підрозділи оперативного командування "Північ" продовжують наносити бандформуванням відчутні втрати. Орієнтовно супротивник за добу втратив в районі "Бахмутського шляху" одну одиницю броньованої техніки, чотирьох бойовиків перетворили на "200", двадцять на "300". В районі Сокольників рашисти втратили шістьох убитими ("200"), і близько десяти отримали поранення різного ступеня тяжкості ("300"), одну одиницю техніки (тип уточнюється). В районі Жолобка зафіксовано 10 підбитих ворожих танків, які були знищені завдяки ефективній роботі наших артилеристів за останні 3 доби. Також додатково встановлено, що в районі Станиці Луганської було знищено 12 бойовиків, значна кількість поранені", - йдеться в повідомленні.

Протягом звітного періоду відзначається зниження інтенсивності обстрілу підрозділів військ оперативного командування "Північ". У прес-центрі відзначили, що це може бути пов'язано з нестачею боєприпасів. Зазначимо, що за даними "Інформаційного спротиву", з РФ на Донбас протягом тижня посилено перекидаються боєприпаси.

За даними "Півночі", напружена ситуація залишається в районах населених пунктів Станиця Луганська, Щастя, Нижнє, Кримське, Трьохізбенка. Всього за добу зафіксовано 24 обстріл позицій військ сектора.

Нагадаємо, в штабі АТО розповіли, що під Дебальцеве сили АТО припинили спробу штурму з боку бойовиків.