ua en ru

Під Дебальцеве сили АТО припинили спробу штурму з боку бойовиків, - штаб

Під Дебальцеве сили АТО припинили спробу штурму з боку бойовиків, - штаб

Під Дебальцеве Донецької області сили антитерористичної операції припинили нічну спробу штурму з боку бойовиків. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО на Facebook.

"Близько трьох годин ночі, ворог почав штурмові дії в районі Малоорловки, проте отримав гідну відсіч з боку сил АТО, і змушений був відступити", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що всього за добу бойовики 103 рази обстріляли позиції сил АТО.

У напрямку Дебальцеве зі стрілецької зброї, мінометів і артилерії бойовики 4 рази завдали ударів по Дебальцеве, Луганському, Малоорловке, Попасній. П'ять разів бойовики обстріляли населені пункти Золоте, Попасную, а також Міус.

В районі Маріуполя зі стрілецької зброї і мінометів незаконні збройні формування обстріляли Орловське і Чермалик. На луганському напрямку терористи зі стрілецької зброї, артилерії і мінометів 8 разів вели вогонь по Станиці-Луганській, а також за Валуйскому і Петровцам. На Донецькому напрямку, з ворожих і артилерії були обстріляні Новоласпа, Дослідне, Петровське, Таранчук, Славне та Миколаївка.

Також, за минулу добу з реактивних систем залпового вогню "Град" обстріляли мирні населені пункти Піски, Гранітне, Мар'їнка, Новотроїцьке та Новомихайлівка.

Нагадаємо, вчора в штабі АТО заявляли, що бойовики зосередили основний вогонь в районі Дебальцеве.

За даними "Інформаційного спротиву", в районі Горлівки бойовики залишили ряд своїх позицій і блокпостів.